notícies

Joventut reactiva la pàgina web ‘Estiu amb lleure’

14/05/2021

La Direcció General de Joventut ha actualitzat i reactivat la pàgina web ‘Estiu amb lleure’ que és l’espai de referència a internet per a l’adaptació de les activitats d’educació en el lleure a les mesures de prevenció de la pandèmia.

L’Acellec celebrarà l’assemblea anual el proper 25 de maig

13/05/2021

La trobada serà en format semipresencial a la seu de PIMEC, en què es comptarà amb la participació del secretari general de la patronal, Josep Ginesta, i també servirà per presentar la nova plataforma digital que ha promogut l’Acellec per a les empreses associades.

L’Acellec dona suport a Rafel López per a la Sindicatura de Greuges de Barcelona

05/05/2021

L’Acellec fa costat a la candidatura que impulsa el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya en el marc del procés per escollir el càrrec de síndic o síndica de greuges de Barcelona que fins al 19 de maig té obert el termini per recollir adhesions.

El nou Congrés de la Joventut de Catalunya arribarà a la tardor

04/05/2021

L’Acellec expressa la seva voluntat de participar de la trobada per posar en valor l’expertesa i el coneixement en matèria de joventut que tenen les petites i mitjanes empreses que gestionen serveis, programes i equipaments de joventut arreu de Catalunya. El congrés tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’octubre.

L’Acellec participa a l’assemblea anual de PIMEC

28/04/2021

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix a la trobada anual de la patronal en què es reitera la defensa dels interessos de les pimes i s’exigeix sensibilitat empresarial a les administracions. En el marc de l’assemblea també s’ha donat a conèixer el balanç d’altes i baixes de socis durant el darrer any en què s’ha mantingut un nivell alt de permanència, malgrat la situació de pandèmia.